Oplæg til arbejdet med elevhandleplan

Dette materiale udformede jeg første udgave for omkring 6 til 8 år siden, i forbindelse med introduktion af elevhandleplanerne. Jeg besluttede at lade eleverne stå for det meste af dette arbejde med elevhandleplanerne og min opgave i den forbindelse var at kommenterer på elevernes vurderinger af deres opnåede viden og færdigheder. Jeg tilstræbte, at eleverne på en enkel måde kunne få et overblik over deres opnåede viden og færdigheder og kunne sætte mål for den kommende satsning for deres arbejde med faget.

eh

 

Elevhandleplanen består af en status, en overordnit målsætning, en strategi og endelig min vurdering og kommentar. Denne kommentar indsætter jeg som tekst i elevhandleplanen i Intra.
Eleverne bruger de to første sider i elevhandleplanen i forbindelse med skolehjem-samtalen.

 

Jeg har valgt ikke at omforme elevhandleplanen i overensstemmelse med FM14. Dels er elevhandleplanen min omformning af fælles mål til mine undervisningsmål, dels vurderer jeg, at materialet i elevhandleplanen allerede var i fuld overensstemmelse med kompetencetænkningen i FM14.

Jeg justerer løbende elevhandleplanen. Da jeg kun har 7. – og 8. klassetrin i dette skoleår, har jeg valgt kun at vedlægge de aktuelle oplæg til mine elevers arbejde med elevhandleplanen.

Matematikhandleplan i 8. klassetrin:  eh_8matematik7jan17

Matematikhandleplan i 7. klassetrin:  eh_7matematik7jan17